Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Kovács Patrícia közönségtalálkozó - Tokaj Fesztiválkatlan


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. augusztus 7. 18:00


Az előadás elmarad!
A jegyek árát a tervezett dátumtól számított 30 napon belül visszatérítik a vásárlóknak!


Egy kötetlen beszélgetős este keretében, Kovács Patrícia színművésszel találkozhat a közönség.  

Kovács Patrícia napjaink egyik legnépszerűbb színésznője. Egerben kezdte pályafutását a Gárdonyi Géza Színházban, majd a Vígszínház társulatának tagja, azóta pedig szabadúszó művésznő. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizál. Számos mozifilm és televíziós sorozat szereplője. Tokajban a Riviéra, a Second Life avagy Kétéletem, és a Francia rúdugrás c. darabban láthatta már a közönség. 
Imádja a kutyákat és szeret utazgatni is, kedvenc országa Írország és Dánia. Társalapítója a Suhanj! Alapítvány mozgalomnak, mely sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségein próbál javítani.  

A beszélgetős közönségtalálkozón színházi és televíziós szerepei mellett, magánéletének kulisszatitkaiba is bepillantást nyerhetünk. Gyere el és tedd fel személyesen kérdéseidet a művésznőnek! Az este moderátora Tarczy Gyula, a Nyíregyházi Televízió főszerkesztője lesz.